GamingPC&ConsolesTech&IT

CoD Black Ops 4 are venituri în prima zi de două mai mari decât predecesorul său

Vânzările digitale din prima zi pentru Call of Duty: Black Ops 4 pentru PC au fost aproape duble comparativ cu predecesorul lui, Call of Duty: World War 2, lansat anul trecut. Distribuitorul Activision descrie vânzările ca fiind „un nou varf pentru franciză„.

Acesta este primul joc Call of Duty care va fi lansat pe Battle.net, și nu pe Steam, care a fost anterior casa seriei pentru o lungă perioadă de timp. Probabil vă reamintiți că acesta este primul Call of Duty care nu a fost lansat cu o campanie de cinci până la șapte ore, compusă mai mult din coridoare, oferind în schimb un mod de luptă în stil battle royale, intitulat Blackout.

Poate ca acest lucru a reprezentat punctul de atractie pentru gamerii de pe PC de aceasta data.

Rob Kostich, EVP și GM Call of Duty, a declarat:

Black Ops 4 este un joc incredibil, iar răspunsul comunității la acesta a fost uimitor. Am distrus mai multe recorduri de vânzări digitale din prima zi, iar numărul de persoane conectate online în prima zi de joc a crescut de la an la an. Dar probabil cel mai important lucru este că comunitatea se distrează atât de mult în modurile Multiplayer, Zombies și Blackout. Suntem atât de incredibil de recunoscători pentru încrederea și sprijinul comunității. Acesta este doar începutul, va fi o călătorie incredibilă cu Black Ops 4.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button