MORE

COD Advanced Warfare va avea o campanie mai lunga

COD Advanced Warfare va avea o campanie mai lunga! Sau cel putin asa sustine Sledgehammer, care si-au propus sa transforme Advanced Warfare in urmatorul Modern Warfare.

Asta nu inseamna ca este prima oara cand auzim aceste promisiuni din partea unui studio afiliat Activision, si probabil nici ultima oara. Cu toate astea, shooterele Call of Duty nu sunt cunoscute pentru experientele de neuitat oferite in modul single player, dar au personaje memorabile precum Ghost sau Soap.

Seful Sledgehammer, Glen Schofield, spune ca viitorul Advanced Warfare va avea mai multa substanta si cu siguranta va avea si o campanie mult mai lunga. Zice el! Cat de „mult”, ramane de vazut, dar Schofield nu a fost foarte darnic cu cuvintele atunci cand a fost intrebat pe Twitter cat de lungi vor fi campaniile Advanced Warfare. “Vor fi mai lungi decat precedentele” a declarat sec Glen.

Desigur, jucatorii nu se asteapta la o epopee milenara sau la o poveste comparabila cu Baldurs Gate sau World of Warcraft, dar avand in vedere cat de scurte au fost celelalte jocuri, o schimbare ar fi totusi binevenita.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button