MORE

CoD Advanced Warfare, detalii despre multiplayer

Noul CoD Advanced Warfare, identic cu vechiul Call of Duty Ghosts? Raspunsul este „NU!” si vine din partea Activision care declara in numele Advanced Warfare ca acesta este din punct de vedere tehnologic undeva mai departe in viitor decat… viitorul apropiat in care este situat Ghost. Juram cu mana pe ce carte religioasa vreti ca au spus exact asta!

Noul CoD permite controlul cainilor cu jetpacks prin telecomanda si ii poti folosi pe post de scut. De asemenea primim puști cu laser și un mod de joc in care trebuie sa arunci cu bile de metal în holograme plutitoare, acesta fiind un mod in care soldatii viitorului nu prea indepartat se distreaza. Acest lucru ne este promis drept o reteta pentru entuziasm, care va revoluționa „arta” de a impusca oamenii în cap într-un joc video, lucru pe care o sa il aflam cu siguranta atunci cand jocul va fi lansat pe 4 Noiembrie. Pe de alta parte, PETA a anuntat ca va picheta lansarea jocului pentru ca Activision si-au permis sa foloseasca iarasi caini in joc. Aparent cainii virtuali au aceleasi drepturi ca si cei reali.

Related Articles

One Comment

  1. Cea mai buna gluma de pana acum! Call of Duty la capitolul multyplayer nu face nici cat battlefield 3!!!!!!!!Nu mai zic de 4!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Close
Back to top button