PC&Consoles

Co-Creatorul lui Diablo lucrează la Path of Exile

Mormăitul de pe internet din ultimele zile părea să indice că David Brevik, unul din creatorii lui Diablo, s-a întors la Blizzard în rolul de consultant pentru un nou proiect din această serie, sau care doar semăna cu Diablo. Dar chiar dacă Blizzard tot pare să pregătească ceva legat de celebra serie pentru BlizzCon, Brevik nu este implicat.

În schimb, David Brevik este implicat acum în dezvoltarea lui Path of Exile. Vestea vine chiar de la Grinding Gear Games, care a clarificat care va fi rolul său la acest proiect.

Path of Exile se pregătește în acest moment să se extindă în China, iar Brevik va ajuta cu procesul de integrare a jocului pe această piață. Echipa care lucrează la joc mai speră să învețe din experiența lui Brevik pentru a găsi moduri noi prin care să facă Path of Exile mai interesant.

Pe cât de regretabil este că la seria Diablo nu va mai contribui unul din creatorii săi, cel puțin succesorul spiritual, Path of Exile, va avea parte un soi de binecuvântare de la unul din arhitecții genului.

Mai important de atât, prin lansarea sa în China, Path of Exile capătă acces la o piață imensă care ar trebui să îi asigure un viitor foarte profitabil. Dacă nu ați avut până acum ocazia să îl jucați, vă puteți gândi la Path of Exile ca la un soi de Diablo 3 care nu și-a trădat baza de fani, dar a cărui poveste este cam neinteresantă.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. PoE e unul dintre cele mai bune ROGuri si e si free. Poti face microtranzactii sa iti cresti eroul, dar jocul nu te limiteaza daca nu bagi bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button