MORE

Clubul 301+ inchis definitiv de Youtube!

Google tocmai a facut o groaza de creatori YouTube fericiti – acestia au decis sa inlature cifra statica de “ 301+ ” vizionari care aparea pana acum pe video-urile noi, in favoarea unei cifre mai exacte, lucru care nu poate decat sa bucure userii, mai ales ca poti sa vezi acum cate vizualizari ai realizat inca de la inceput.

De acum, cifra va arata in timp real numarul de vizionari pe care compania le considera ca venind din partea utilizatorilor adevarati, dar nu va include vizionari facute de bots-i, acestea din urma vor continua sa fie verificate in background.

Inlaturarea notarii “301+”, care era atat enervanta cat si inutila, este un semn ca Google devin mai siguri pe ei in ceea ce priveste diferentierea intre utilizatorii umani si cei automatizati.

Notarea cu “301+” aparea pe video-uri noi si vizionate, pentru a da timp algoritmilor YouTube sa verifice cate dintre acele vizionari erau autentice, si cate nu.

Poate aceasta diferentiere nu este atat de importanta pentru utilizatorul obisnuit, dar cand este vorba despre o companie care isi face grosul banilor din reclame, diferentierea intre un utilizator uman si un bot fiind extrem de importanta.

Pentru cei care vizioneaza clipurile, aceasta schimbare nu inseamna mai nimic, dar pentru creatori, inseamna ca acestia vor sti mai repede cat de popular este cel mai recent upload.

Articole asemanatoare

Back to top button