Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Clona Nord Coreeana de Facebook avea „password” ca parola de administrator

/
/
/
img

Data viitoare cand mai auziti despre testele nucleare ale Coreei de Nord, tineti minte un lucru esential, autoritatile n-au fost in stare sa faca o clona de Facebook suficient de securizata incat sa nu poata fi accesata de absolut oricine.

Reteaua de socializare era disponibila pe adresa: http://www.starcon.net.kp/, dar a fost dezactivata dupa un mic incident de securitate.


Aparent, aceasta retea folosea phpDolphin ca baza pentru infrastructura sa, o solutie care ca standard are userul „admin” si parola „password”. Reteaua a fost pusa initial in functiune fara ca aceste mici detalii sa fie schimbate, ceea ce a insemnat ca oricine putea capata acces la retea cu acel cont de administrator.

Momentan aceasta retea de socializare nu functioneaza, dar cine stie, cand va fi rezolvata mica problema a contului de administrare buclucas, Facebook-ul Nord Coreean va reveni.

[The Register]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar