MORE

Clipuri Call of Duty Advanced Warfare scapate pe net!

Cu cat anul se apropie de sfarsit, cu atat mai repede apar si noile jocuri. Asta inseamna ca mai avem doar putin de asteptat pana vom vedea in rafturile magazinelor Call of Duty Advanced Warfare, joc ce va fi disponibil atat pe PC cat si pe consolele next gen. Jocul este dezvoltat de Sledgehammer Games si ofera o grafica imbunatatita si o vasta lume multiplayer ce te va tine legat in fata monitorului.

Call of Duty Advanced Warfare nu ofera doar o poveste si un gameplay atractive, ci iti pune si niste semne de intrebare legate despre tranzițiile discrete ce apar în practicile militare din lume. Actiunea se desfasoara in viitorul nu foarte indepartat, in anul 2054, an in care corporatiile militare private controleaza fortele armate. Jocul urmeaza povestea unui puscas marin care a devenit parte din Atlas Corporation, cea mai puternica corporatie militara privata din lume, care este responsabila pentru actiuni clandestine peste tot pe planeta.

Multiplayer-ul are sectiunea lui rezervata in acest joc, asa cum s-a intamplat de fiecare data, si a reusit sa mentina in viata jocurile mai vechi din aceasta serie. Acest mod a fost conceput pentru a se asigura ca jocul rezista mai mult in timp fata de titlurile anterioare din serie. Sledgehammer Games au schimbat mecanica de joc de la temelie pentru noul CoD, introducand cateva concepte noi, precum exo-scheletul si a adus inapoi sistemul de perk-uri din Black Ops 2 (Slava Pixelului!).

Acest nou joc vine la pachet cu mai multe avantaje, care il fac extrem atractiv in comparatie cu jocurile anterioare ale seriei, avantaje ce pot fi vazute in in mostrele video scapate pe internet. Link-urile au fost ascunse, dar continutul a fost recent descoperit, iar acum suntem in masura sa aruncam o privire peste modul de multiplayer.
Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button