Gaming

Cliff Bleszinski anunta un nou Arena Shooter!

Cliff Bleszinski, unul dintre acei indivizi din industrie pe care ii iubim si ii uram in egala masura, tocmai si-a anuntat cel mai nou joc, un Arena Shooter, care este si Free to Play printre altele.

Veteranul industriei jocurilor video, Cliff Bleszinski, tocmai si-a facut public jocul realizat de noul sau studio Boss Key Productions. (Cat de baut era cand si-a numit studioul? Boss de Boss Productions era luat?). Cert este ca noul titlu este un FtP shooter SF pentru PC si poarta numele de BlueStreak, acesta fiind dezvoltat pentru Nexon, care publica si jocul printre altele. 

Bleszinski a tot angajat oameni de-a lungul saptamanilor trecute. Si faptul ca in Decembrie anul trecut acesta a anuntat ca doreste sa realizeze un joc pentru PC care sa se intoarca la radacinile Twitch Shooterelor clasice. Sa fie BlueStreak Twitch Shooterul care nu a reusit sa fie Nexuiz sau Rise of the Triad? Ramane de vazut intr-un viitor apropiat. 

Un lucru este de laudat totusi, avand in vedere ca vorbim despre Bleszinski. Acesta a adaugat pe Twitter-ul sau urmatoarele: „Gamerii nu trebuie sa se astepte la un trailer CG care sa arate „Gameplay-ul” jocului, studioul BossKey nu face asta!” Si-a revenit Bleszinski de cand si-a deschis studio? A inghetat iadul?!

Cliff Bleszinsk

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button