MORE

ClassicFolders, sau cum se mai distreaza dezvoltatorii!

ClassicFolders readuce vechiul design al iOS-ului, care a avut o multime de elemente placute ochiului. Cu ajutorul design-ului skeuomorphic, Apple a reusit sa creeze o multime de efecte „eye-candy” care din pacate au disparut o data cu schimbarea majora de design din iOS 7. ClassicFolders tinde sa umple un mic gol in sufletul celor nostalgici, integrand stilul folderelor vechi in design-ul actual.

Tweakul pune la dispozitie 4 stiluri precum Modern, Mavericks (referire la Launchpad-ul OS X Mavericks, in care wallpaperul este permanent blurry), Classic (cu background-ul texturat ce era integrat in intreg OS-ul) sau iOS 4 Beta. Modul modern are la dispozitie si doua optiuni suplimentare: Dark Tint – ce inverseaza tintul clasic al folderelor din iOS 8, si Icon Outline – ce adauga conturul clasic al icoanei folderelor din stilul skeuomorphic. La Classic Mode poate fi pornit sau oprit Classic Icon Shape. Orice schimbare facuta de utilizator este vizibila doar dupa Respring.

Tweakul a creat destul zgomot pe retelele de socializare si a atras asupra lui atentia catorva indivizi ce au tras cu ochiul in string-urile din fisierul pentru licenta al tweakului, unde au descoperit ca dezvoltatorul este usor plictisit, aparent introducand de 4 ori versurile de la Rick Astley – Never Gonna Give You Up. @Parrotgeek1 spune ca: „classicfolders license has 2 MB of „AAAAAAAAAAAA…” and the lyrics to never gonna give you up in it 4 times”. ClassicFolders Tweet

licenta classicfolders

Indiferent de situatie, ClassicFolders face treaba cum trebuie si merita cei $0.99; poate fi descarcat din repo-ul BigBoss chiar acum.

Articole asemanatoare

Back to top button