GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Civilization VI are acum un mod de Battle Royale

Stiu cum suna titlul asta. Ati crede ca este o gluma intarziata de 1 Aprilie, dar nu este. Civilization VI, unul dintre cele mai serioase jocuri de strategie de pe piata, are acum un mod de battle royale numit Red Death.

In loc sa adauge niste reguli noi jocului deja existent, Red Death este un scenariu multiplayer custom care are noi factiuni, personaje si unitati. Este localizat in perioada apocalipsei si vei juca rolul unei parti noi care incearca sa ajunga la ultima naveta spatiala care paraseste Pamantul, in timp ce vei omora pe toata lumea din jurul tau in incercarea ta de a evita Moartea Rosie care ucide totul in calea ei.

Nu sunt mare fan al jocurilor de genul, dar premisa suna interesant. Chiar daca trailer-ul in sine este oribil, factiunile precum „Deeply Invested Cultists” sau „Very Goth Borderlords” suna amuzant, iar scenariile multiplayer custom au fost mereu una dintre cele mai interesante elemente ale seriei Civilization.

Intr-un fel, ma mira sa vad ca inca sunt introduse moduri Battle Royale in jocuri, mai ales ca trendul isi cam vede sfarsit si doar jocuri precum PUBG si Fortnite il mai fac putin actual, dar introducerea in Civilization VI aduce un element in plus. Nu mai lupti pentru a castiga o friptura de pui sau un skin nou pentru umbrela ta, ci incerci sa te salvezi de moartea iminenta.

Kotaku

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button