GamingRSS PaginaDeMedia

Civilization 6 va avea un mod nou de joc in stilul Sid Meier’s Pirates

Intr-o lume dominata de shooters si racing games care parca sunt puse pe viteza x4, cine se mai gandeste la jocurile de strategie? Probabil eu si inca alte zeci sau mii de fani. Iar pentru asta, Civilization 6 ne rasplateste cu un nou mod de joc. Cu pirati. Se implinesc patru ani de cand Civ 6 a fost lansat, dar, chiar si asa, jocul primeste nenumarate update-uri, add-ons, doua expansiuni si este ingrijit constant.

Civilization 6Joaca de-a piratii va fi introdusa in cursul acestei luni, mai exact pe 22 octombrie, pentru PC si console. Gameplay-ul continua sa ramana asa cum il stim, turn based si cu o obsesie pentru hexagoane. Noul continut va fi reprezentat de mai multe factiuni: Dread Pirates, Privateers, Swashbucklers, si Hoarders fiecare cu propriile avantaje si dezavantaje, bineinteles. Prin urmare, jucatorii se vor concentra mai putin asupra cladirii unui imperiu, ci vor fi responsabili cu activitatile specifice unor nelegiuiti: jafuri, asedii si cautat comori.

Civilization 6Interesant de observat este aceasta abordare a clasicului sistem RPG regasit in Sid Meier’s Pirates, si metodele prin care dezvoltatorii au reusit sa il introduca intr-un context turn-based strategy usor de invatat, dar greu de stapanit, astfel incat sa permita un playstyle customizabil.

Pe langa aceasta aditie, se vor rezolva mici probleme legate de viteza de joc si de exploit-urile prezente in unele misiuni din Civilization 6, alaturi de unele imbunatatiri ale AI-ului din single-player. Iata o ocazie perfecta pentru a scoate de la naftalina un titlu cu un istoric bogat. Poate ca Civilization 6 nu isi face veacul in topul celor mai jucate jocuri in 2020, dar asta nu inseamna ca este timpul sa se pensioneze!

 

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button