PC&Consoles

Civilization 6 se pregătește pentru noi schimbări

Civilization 6 a reușit să aducă un număr destul de mare de noutăți pentru serie, dar nu fără câteva probleme care încă mai continuă să fie reparate.

Firaxis anunță că jocul va primi în această toamnă un update însemnat și a oferit câteva detalii despre câteva din componentele care vor fi afectate. Sistemul de religie al lui Civilization 6 va fi modificat pentru a include două panteonuri noi, alături de crezuri noi ce vor debloca clădiri suplimentare și călugărul războinic, o nouă unitate militară. Unitățile religioase vor deveni ceva mai utile pe câmpul de bătălie al teologiei, prin implementarea de zone de control, cu bonusuri flancare și de suport.

AI-ul jocului capătă încă un upgrade, care de această dată se concentrează pe a-l face să își dea seama că se poate folosi de mări și oceane pentru domina opoziția. Facțiunile controlate de calculator vor fi ceva mai capabile să construiască flote, să le protejeze și în general să nu se comporte de parcă i-ar fi frică de apă. Chiar va fi adăugată o nouă civilizație care va pune un accent mare pe această componentă.

Mai multe detalii vor fi anunțate despre acest update pe parcursul următoarelor săptămâni. Data la care va fi disponibil încă nu a fost dezvăluită.

[PC Gamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button