GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Civilization 6 este gratuit pentru câteva zile

Cine n-a avut încă ocazia să joace Civilization 6 în varianta sa completă are chiar acum acestă oportunitate. Cu ocazia lansării celui mai nou expansion al jocului, Gathering Storm, 2K Games și Firaxis au decis ofere jocul de bază gratuit pentru câteva zile.

Asta nu înseamnă că Civilization 6 va fi al vostru pe veci, dar aveți posibilitatea de a-l butona gratuit până în week-end. De obicei acest gen de promoție începe vinerea , nu la începutul săptămânii, pentru a da mai mult timp celor curioși să se distreze. Dar intenția este în mare parte cea de a atrage atenție asupra noului expansion, iar la acest capitol se va descurca binișor. Nu de alta, dar pe cât de grozave sunt noile adiții ale lui Civilization 6, lipsurile se simt cam tare mult.

Promoția aceasta este acompaniată și de o reducere de preț temporară, jocul costând doar 18 euro în acest moment.

În cazul în care ați uitat ce aducea nou Civ 6 față de jocurile vechi, jocul schimbă fundamental modul în care funcționează orașele, majoritatea clădirilor fiind acum plasate în exterior. Iar la acest capitol se descurcă foarte bine, managementul așezărilor fiind un deliciu. La restul… poate ar fi bine să așteptați să mai scadă în preț și expansion-urile.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button