PC&Consoles

Civilization 6 are acum un demo

În cazul în care sunteți unul din acei oameni care au cumpărat o placă video cu impresia că venea cu Civilization 6 la pachet, dar v-ați trezit că nu avea nimic de genul, am o veste bună pentru noi.

De astăzi putem să jucam cu toții Civilization 6, măcar într-o variantă limitată, gratuit! Cea mai nouă ediție a seriei de TBS-uri 4X a căpătat o variantă demonstrativă. Aceasta vă oferă posibilitatea de-a vedea tot ce are de oferit jocul din perspectiva Chinei, condusă de Qin Shi Huang.

Veți putea juca acest demo pentru doar 60 de ture, fiind inclus și tutorialul. Poate că nu vi se pare a fi mult, dar aveți posibilitatea de a juca și rejuca această variantă demonstrativă după bunul plac, la nesfârșit. Sigur, nu este vorba de cele 100 de ture pe care le avea demo-ul lui Space Empires 4 pe care îl puteai rejuca ani întregi la rând, invadând galaxia din Gretok, dar tot ar trebui să vă permită măcar să înțelegeți cum diferă Civilization 6 față de predecesorii săi. De asemenea, are să vă indice destul de clar dacă jocul a mai primit optimizări de când a fost lansat, fiindcă avea ceva probleme de performanță.

Puteți găsi varianta demonstrativă pe Steam. Spor la civilizat lumea.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button