GamingPC&ConsolesTech&IT

Civilization 6 arată acum ca Civilization 5

Ați jucat vreodată Civilization 6 și v-ați gândit că, măi, parcă era mai bună direcția artistică din Civilization 5? Dacă răspunsul la această intrebare este „da”, directorul artistic de la Civilization 6, Brian Busatti, a venit cu un lucru nou, dar care arată ca unul vechi: un mod de Civ 6 „Environment Skin”, disponibil acum prin Steam Workshop.

Modul „schimbă imaginile jocului pentru a se potrivi mai bine cu culorile și tonurile” din Civ 5, aducând modificări la detaliile texturii, o paletă de culori mai neutră pentru clădiri și unități și alte modificări.

Busatti a scris:

Am fost provocat de echipă să creez un mod expansiv folosind Mod Buddy, iar acesta a fost rezultatul final. Este un exemplu de cât de mult puteți schimba grafica și sper că oferă inspirație pentru ca voi să încercați propriile modificări.

Modul este compatibil cu toate versiunile de Civilization 6, inclusiv recentul addon Gathering Storm, și nu va provoca probleme cu salvările jocurilor. De asemenea, performanța nu ar trebui să fie afectată. Busatti a explicat în comentarii:

Copacii de foioase au un număr mai mic de unghiuri, dar sunt mult mai numeroși. Ar trebui ca în final totul să se echilibreze. Am încercat să păstrez performanța apropiată de specificațiile jocului original, astfel încât să nu încetinească jocul pentru nimeni. De asemenea, este și motivul pentru care există mai puțini copaci dacă setările grafice sunt mai reduse.

Răspunsul la acest mod pare a fi foarte pozitiv până acum și, deși pare cam ciudat că atât de mulți oameni doresc ca noul lor joc să arate mai mult ca cel vechi, se potrivește modelului. Cu mai bine de un an în urmă, Civilization 5, care a fost lansat în 2010, încă era mai popular decât Civilization 6, care a apărut în 2016, și această situație nu s-a schimbat foarte mult de atunci și până acum: Civilization 6 a avut un boost la numărul de jucători în februarie, cu ocazia lansării lui Gathering Storm, dar revine rapid la cifrele de înainte de februarie, conform Steam Charts, în timp ce Civilization 5 continuă să fie constant.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button