GamingPC&ConsolesTech&IT

Civilization 6 adaugă vampiri

Nu, nu suntem noi, dar seamănă

Civilization 6 continuă să abordeze destul de diferit seria față de predecesorii săi. Conținutul nou pe care îl primește jocul, ca parte din Frontier Pass, începe să devină din ce în ce mai bizar.

Următoarea bucată de DLC a jocului adaugă Etiopia, pentru cei care încă mai au pretenția să aibă parte de ceva oarecum serios. Sau dacă nu serios, măcar în spiritul unui soi de lecție istorică. Sau dacă nu lecție istorică, măcar ceva ce poate fi considerat să aibă oarecum rădăcini în lumea reală.

Pe lângă asta, DLC-ul adaugă și un set de reguli opționale ce vă permite să activați niște societăți secrete. De ce sunt opționale? Adică, nu e de parcă nu ar fi diverse grupuri de interes prezente în lunga istorie a lumii, ce au încercat să comploteze în secret. Eh, da, erau, mai sunt pe alocuri. Dar alea nu erau formate din vampiri, alchimiști sau cultiști.

Pentru că asta primește Civilization 6. Ghilde secrete ce vin cu diverse obiective, diverse puteri speciale, diverse bonusuri, clădiri și chiar unități. Una din societăți, Sanguine Pact, chiar vă dă o unitate de luptă nouă, un vampir. Literalmente un vampir, chiar arată puțin a Vlad Țepeș (deși noi, ca civilizație, suntem în continuare ignorați, și dacii, și tracii și toată lumea din colțul ăsta din planetă). Alte facțiuni includ alchimiștii de la Hermetic Society, ce pot să vadă linii magice, Void Stingers ce încearcă să invoce zei ancestrali, și The Owls of Minerva, păpușarii din spatele cortinei, uneltind și spionând din culise, ce oferă bonusuri de comerț… și… a căror clădire specială este… o bancă.

Cred că cineva probabil le va trimite celor de la Firaxis un e-mail în curând despre cum acea ultimă facțiune se cam sprijină pe anumite… idei… poate stereotipuri…

Oricum, DLC-ul va fi disponibil pe 23 iulie. Îl veți putea accesa doar dacă aveți și unul din expansion-urile anterioare, pe lângă jocul de bază.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button