PC&Consoles

Civilization 5 Trump este acum o realitate

Civilization 5 este un 4X strategy-game extrem de popular, atat pentru mecanica de joc, cat si pentru faptul ca se poate moda extrem de usor. Dar sa te duci atat de departe incat sa realizezi un Civilization 5 Trump?

Nu stim ce parere are publicul nostru despre Trump, dar noua aparitiile lui televizate ni se par similare cu un skit Comedy Central, omul avand, la drept vorbind, o echipa de PR incredibila. Lucru de care au luat aminte doi modderi, SeaKraken si Ballistic, acestia aducandu-l pe Trump in universul Sid Meier, mai exact in Civilization 5. Iar rezultatul este spectaculos. Civilization 5 Trump

Unul dintre creatori descrie jocul perfect intr-un post pe Steam, acesta redactand: „Este un mod, in care poti sa il controlezi pe Donald Trump, dictatorul suprem al Statelor Unite ale Americii si CEO-ul organizatiei Trump.”

Este o dementa generala acest mod, putem spune. Inca de la primul ecran se poate vedea clar ca este vorba de o satira politica. In prima instanta, populatia are un default de fericire de 100%. Dar ori de cate ori preiei un nou teritoriu sau stabilesti o noua metropola, fericirea creste cu 4.5 procente si mai si incepi cu un worker gratuit.

Mici ajustari au mai fost efectuate, precum faptul ca acum in loc de granite, ai infanterie, care colac peste pupaza stau pe ceea ce jocul numeste: „Marele zid al Americii. Asta ca sa nu mai spunem ca atunci cand generezi un soldat, primesti puncte in cultura pentru un motiv sau altul.

In fine, jocul este o dementa si trebuie incercat doar pentru valoarea umoristica.

[Steam]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button