PC&Consoles

Civilization 3 este gratuit în acest moment

Dacă nu aveți cu ce umple biblioteca voastră de pe Steam, găsiți acum o soluție foarte atractivă pe Humble Bundle, sub forma lui Civilization 3.

Jocul este disponibil gratuit până mâine seară, în sensul că după ce îl veți revendica rămâne permanent al vostru permanent. Veți primi un cod de Steam care va rămâne activ pe veci pe contul vostru, numai bine pentru că altfel n-ați avea șanse să terminați o rundă de Civilization 3.

Lansat la începutul mileniului trecut, jocul a redefinit multe aspecte ale seriei, aducând noutăți, rafinând idei vechi și stabilind un nou standard, cel puțin până la Civilization 4. Ceva ce jocul de față n-a făcut prea bine a fost adresarea spamului de unități. AI-ul făcea cu sutele, ceea ce însemna că după ce dădeai end turn după vreo sută de ture, puteai pleca liniștit de la PC pentru a face treburi prin casă și probabil încă mai mișunau pe ecran unitățile inamice.

Totuși, dacă nu ați avut până acum ocazia să simțiți pe propria voastră piele sindromul One More Turn, Civilization 3 nu este un loc rău de unde poți începe.

[Humble Bundle]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button