GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Cities: Skylines va primi luna viitoare un nou expansion

Următorul expansion pentru Cities: Skylines, Parklife, va fi lansat pentru PC și Mac pe 24 mai, anunță Paradox Interactive. Noul conținut va introduce parcuri tematice personalizabile, grădini zoologice, rezervații naturale și multe altele.

Parklife se concentrează cel mai mult pe oferit facilități pentru a transforma orașele tale plictisitoare și terenurile goale în atracții turistice pline de viață. În acest scop, introduce un nou instrument pentru zone de parc, folosit pentru a crea cartiere de parc care pot fi personalizate complet cu elemente și clădiri noi.

Veți putea utiliza căi pentru a crea rute specifice pentru vizitatori și apoi puteți stabili prețurile biletelor pentru plimbări și excursii, contribuind la sporirea turismului.

Clădirile pot fi așezate alături de drumuri ca puncte de interes notabile, Paradox evidențiind noi clădiri de servicii, parcuri de distracții, rezervații naturale, parcuri, grădini zoologice și chiar Castelul Lordului Chirpwick.

Pentru cei care preferă să nu-i forțeze pe vizitatori să meargă peste tot, expansion-ul introduce și o nouă linie de autobuze pentru vizitat, și există servicii de oraș, cum ar fi întreținerea parcurilor, care pot contribui la creșterea fericirii și eficienței și la creșterea nivelului parcului.

Expansion-ul va costa 14,99 euro la lansare, dar are acum o reducere de 10% pentru precomandă.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button