MORE

Cities Skylines – Snowfall

Anuntul pe care studioul Colosssal Order urma sa il anunte a fost anuntat! Cities Skylines primeste un nou expansion, intitulat Snowfall.

Jocul va primi un nou expansion menit sa adauge mai multa varietate sistemului de vreme dinamica al jocului… in sensul in care adauga un sistem de vreme dinamic.

In Snowfall, jocul capata zapada, nu doar ca un efect atmosferic estetic, ci ca o mecanica centrala a sa. Atunci cand iarna vine, sau pe hartile care sunt permanent puse pe iarna, va trebui sa va asigurati ca populatia are incalzire si ca nu cumva se produc blocaje pe drum. Tin sa mentionez ca patru ani de zile studioul Colossal Order a facut simulatoare de management al drumurilor, asa ca ocazia de-a baga zapada sau pluguri probabil este un vis implinit pentru ei.

Desigur, vor mai fi si alte lucruri adaugate, dar detalii complete vor fi disponibile in curand.

Cei care nu cumpara acest expansion vor primi oricum efecte atmosferice noi, precum ceata si ploaie, ca un update gratuit.

Snowfall va fi disponibil anul acesta, data si pretul exact nefiind disponibile la ora actuala. Ultimul expansion, After Dark a costat 15 euro, asa ca probabil acesta va avea acelasi pret.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button