GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Cities Skylines pune accentul pe industrie într-un nou expansion

Cities Skylines, jocul care a ridicat genul City Builder din craterul creat de impactul lui SimCity, va primi un nou expansion în curând.

Noul expansion se va concentra pe industrie și este caracterizat ca fiind cel mai complex al jocului de până acum. Intitulat Industries, va adăuga cinci hărți noi și reconstruiește modul în care industria este organizată. De acum înainte veți putea să desemnați ce tipuri de industrie preferați să existe în orașul vostru și să construiți infrastructura și logistica necesară pentru ca acele tipuri specifice de industrie să poată funcționa.

Alături de lucrurile pe care le puteți construi vin și o sumedenie de legislații noi pe care va trebui să le adresați, cum ar fi tendința muncitorilor de a cere condiții sigure de muncă sau salarii. Probabil vă paște și o grevă pe undeva pe acolo, dar personal aștept mod-ul care va adăuga mineriade pentru a crea o simulare mai realistică.

Expansion-ul Industries pentru Cities Skylines va fi disponibil chiar luna aceasta, în ziua de 23 și va avea un preț de doar 15 dolari/euro. Alături de expansion va sosi și ceva conținut gratuit pentru cei care au doar jocul de bază, cum ar fi un post radio nou.

[PC Gamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button