GamingPC&ConsolesTech&IT

Cities Skylines este gratuit momentan pe Steam

Vă plac jocurile gratuite? Normal că da, în special dacă sunt jocuri de calitate, nu chestii a căror butonare o veți regreta amar când vă dați seama cât din viață s-a scurs deja. Iar în cazul în care vă place cumva și ideea de a putea controla propriul vostru oraș, atunci Cities Skylines este pentru voi.

Jocul este gratuit în acest moment pe Steam și va putea fi butonat de zor până luni. În cazul în care nu ați avut până acum contact cu Skylines, sau predecesorul său Cities in Motion, cel mai simplu mod de a-l descrie ar fi dacă ultimul joc SimCity ar fi fost făcut fără dispreț total pentru jucători.

Cities Skylines vă oferă numeroase moduri de joc. Spre exemplu, aveți parte de provocări la care trebuie să te ocupi de managementul unui oraș de pe o hartă predefinită. Dar cel mai probabil veți intra în editor și veți încerca să reconstruiți o hartă aproximativă a mediului înconjurător din orașul vostru, după care încercați să construiți orașul efectiv. Sigur, fiind România, probabil va trebui să luați și DLC-ul cu dezastre pentru a putea emula unele minuni urbane autohtone.

Jocul nu va rămâne al vostru după ce expiră perioada de gratuitate, dar poate fi cumpărat la doar 7 euro în acest moment. Recomand și DLC-ul. Are mult.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button