PC&Consoles

Cities Skylines devine ecologic

Indiferent cât de bune ar fi intențiile celor de la Paradox de a face un joc de bază bun ce este apoi îmbogățit cu DLC opțional, de la un punct începi să te întrebi care e diferența dintre ei și Electronic Arts.

Spun asta pentru că Cities Skylines va primi încă un DLC, intitulat Green Cities. Pachetul de conținut descărcabil a fost anunțat la Gamescom și urmează să introducă în joc mai multe componente care permit accentuarea aspectelor ecologice. Nu că acestea nu ar fi fost deja în joc, existând eoliene și măsuri de reducere a poluării.

Dar acest DLC adaugă în jur de 200 de clădiri gândite special pentru acest cop, cu panouri solare pentru case, piețe cu tarabe, magazine ce vând mâncăruri organice, metode de-a împânzi blocurile cu ficuși, plus numeroase ordonanțe civice ce vor afecta mediul înconjurător.

Acest DLC ar putea fi un răspuns întârziat la Shamstown, un oraș de test făcut de un angajat al Paradox Interactive, celebru acum câțiva ani pentru cât de îmbâcsit putea fi. Asta sau era pasul următor logic de la DLC ce permitea organizarea de concerte.

Cities Skylines Green Cities va fi disponibil în curând la prețul de 12 dolari/euro

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button