MORE

Cinici buguri de animatie Mass Effect Andromeda

Mass Effect Andromeda este intr-un final aici si se pare ca reactiile la adresa acestui ultim titlu Bioware nu sunt tocmai pozitive.

Bioware s-au grabit in cazul acestui joc, rezultatul putandu-se vedea mai jos, mare parte din animatii fiind realizate in graba, jocul parand mai mult in stadiul beta timpuriu.

Mass Effect Andromeda trebuia sa reintroduca unei noi generatii universul Mass Effect, din pacate, cei noi adusi de masina de marketing EA s-ar putea sa isi faca o parere foarte proasta despre calitatea produselor acestora. In Andromeda sindromul de ochi lenes este intalnit la tot pasul, NPC-urile au in unele cazuri probleme cu sodurile si lista continua. Asta ca sa nu amintim de faptul ca in acest moment exista unele personaje parca au fost create de Aleister Crowley.

 

 

Tech Nipples

Primul gif de mai jos nu doar ca sufera de sindromul ochiului lenes, dar expresia faciala, miscarile si intreg ansamblul iti creeaza o stare generala de neliniste interioara. Parca se uita in sufletul tau, acea privire cautand adanc in strafundul tau si incercand sa te atraga de partea intunecata. Apropo! A observat cineva ca stimata cocoana in armura disproportionala este si sasie? 

Diferenta intre stadiul de proiect si rezultatul final!

Cand vine vorba de personaje sexi, Bioware s-au facut vinovati de creatia unui sex simbol. Fie el de sex feminin sau masculin, un lucru era cert: Daca iesea de pe pe portile studioului Bioware, o sa fie animat corespunzator. Nu si in cazul lui Andromeda, joc in care NPC-urile par toate bolnave de displazie la nivelul soldurilor, personajele lasand impresia ca se vor rupe dintr-un moment in altul in bucati, bucatele.

Supozitoarele cu Glicerina! Alegerea ta discreta in momentele dificile!

Exista momente in viata oricarui om in care te uiti in gol! Un sport pe care il practicam cu totii, doar ca in cazul lui Mass Effect Andromeda putem spune ca unele personaje sunt de-a dreptul moarte pe dinauntru. O privire moarta brazdeaza fata NPC-urilor, de cele mai multe ori reusind sa te faca sa te uiti la orice altceva decat la personajul cu care interactionezi.

Te rog nu imi fura sufletul?!

Generatia de aur, adica persoanele care au prins era casetelor VHS isi vor aminiti cu placere de momentele in care, alaturi cu familia, incercai sa iti dai seama , pusti fiind, de ce chinezii aia din film vorbesc pe langa. Au trecut ceva ani si ne-am dat seama ca era vorba de un dublaj extrem de prost. Bine, din anii ’70 a evoluat tehnica video, putandu-se sincroniza vocea cu sunetul. Nu si in cazul lui Andromeda, unde mai bine de 50% din voice-over este desicronizat. Sa fi ramas Bioware blocati in ani ’70 cu tehnologia?

Kung Fu-ul meu … este mai puternic

Ca tot am vorbit despre kung fu, trebuie adresata si o alta problema pe care Mass Effect Andromeda o are! Detectia impactului, atat cu mediul inconjurator, dar si cu alte personaje, de cele mai multe ori rezultand intr-un dezastru de proportii. Asa cum se poate vedea mai jos, GIF-ul explicand multe dintre frustrarile jucatorilor!

Falcon… punch?

Trailer

Have Mass Effect Andromedas Graphics Been Downgraded? 945 vlcsnap 2017 03 14 20npsvz

JOC

Have Mass Effect Andromedas Graphics Been Downgraded? 731 peebee3wsr8

Trailer

Have Mass Effect Andromedas Graphics Been Downgraded? 219 vlcsnap 2017 03 14 207askl

Joc

Have Mass Effect Andromedas Graphics Been Downgraded? 22 vlcsnap 2017 03 14 201rsvz

Trailer

Have Mass Effect Andromedas Graphics Been Downgraded? 72 vlcsnap 2017 03 14 20erswq

JOC

Have Mass Effect Andromedas Graphics Been Downgraded? 492 vlcsnap 2017 03 14 201pseh

BONUS ROUND:

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button