PC&Consoles

Cineva a terminat Diablo 2 fără să atace vreodată un inamic

Seria Diablo are o reputație ca fiind numai și numai despre omorât lucruri, despre grind interminabil în care nu faci altceva decât să dai click până când se mișcă doar ploaia pe ecran. Dar există alternative.

Un individ care își spune DrCliche a reușit să termine Diablo 2 în 7 ore și 41 de minute fără să atace direct vreun inamic și fără să invoce creaturi care să facă treaba pentru el. Ar fi fost chiar o banalitate cu un necromant axat pe blesteme și invocat lucruri, dar aici a fost o parcurgere complet pacifistă a jocului, pe nivelul de dificultate normal.

Aceasta a fost realizată folosind Sorceress și o combinație de armuri care reflectă o parte din atacurile inamicilor, plus vrăjile de armură înghețată, suficiente licori de viață cât să îneci un oraș întreg și comenzile pentru modificarea nivelului de dificultate în funcție de numărul de jucători.. Puteți vedea reușita sa în filmul de lung metraj de mai jos.

Sigur, este un mod foarte ineficient de a juca un joc despre omorât monștri, dar cel puțin demonstrează cât de flexibil poate fi Diablo 2.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button