MORE

Cineva a terminat Dark Souls 3 in mai putin de 90 de minute

Speed Run-urile sunt un gen aparte de gaming. Ideea este sa termini un joc in cel mai scurt timp, find un trend care a fost popularizat atat prin mass media, dar si prin film, dezvoltand o specie de jucatori aparte.

De la jocuri vechi, precum Super Mario, pana la titluri recente, acesti gameri incearca sa ajunga la finalul titlui in cel mai scurt timp cu putinta. Tratament de care nici Dark Souls 3 nu a scapat, un utilizator reusind sa „inchida” jocul intr-un timp record de sub 90 de minute. 

Acesta este cel mai scurt timp dintr-o serie de speed run-uri aparute pe internet pentru ceea ce uni numesc: Un joc facut sa iti distruga rationamentul si nervi. 

Calcator pe nervi sau nu, recent internetul a fost uitmit de un Youtuber japonez care in sub doua ore a completat Dark Souls 3. Lucru care nu este de ici de colo, muzi_nasu ajungand la finele jocului in doar o ora si 23 de minte si 18 secunde. Sau cel putin asa a spus cronometrul intern, care nu indexeaza si timpi de incarcare, caz in care Muzi a pierdut in primul sau speed run o ora, 29 de minute si 10 secunde.

In trecut, recordul a fost detinut de un streamer numit Distortion2, care a reusit sa termine jocul intr-o ora, 34 de minute si 5 secunde. dar in cazul lui Distortion2 acesta a omorat si niste bosi optionali, ceea ce inseamna ca ne putem astepta la niste cifre mult mai mici in viitorul apropiat.

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button