MORE

Cineva a construit Shishkebab-ul din Fallout 4

Nu este prima oara cand ne intalnim cu baietii de la Make, acest canal de Youtube realizand si in trecut ceva replici si reinventari ale unor arme din jocuri sau filme, ba chiar benzi desente, precum in cazul Bionic Claw-urilor. De data asta s-au intrecut pe sine, realizand una din cele mai … ciudate arme din Fallout 4 – Shishkebab-ul! Celebra katana in flacari din jocul care ne-a acaparat multora dintre noi viata.

Cu toate ca pare destul de fragila, traznaia inflacarata este destul de rezistenta, ba chiar functionala, asta pana in momentul in care realizezi ca asa ceva, cu toate ca este functional, nu este tocmai real. Asa ca persoanele mai inventive dintre voi, care doresc sa repete procesul de constructie, pentru ca Make l-a inclus si pe acesta, va sfatuim sa nu umpleti butelia cu propan.

In alta ordine de idei, o asemenea replica ar arata senzational pe peretele oricarui gamer inrait si mai ales pasionat de Fallout. Atata timp cat nu te gandesti sa faci un Shishkebab credem noi ca lucrurile nu o sa scape de sub control. Pe de alta parte poti folosi sabia sa prajesti bezele fara prea mult stres, asa ca o utilitate s-ar putea gasi pentru aceasta sabie. Sau, daca chiar esti disperat, poate sa fie si o lumanare cand iti taie ENEL-ul curentul. 
Shishkebab

[Make]

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button