PC&Consoles

Cine spune ca romanul nu este inventiv – OLX luat cu asalt de Pokemon GO

Isteria Pokemon GO a luat cu asalt fiecare tara de pe mapamond, vanatori de animale virtuale de toate varstele iesind din casa si incepand sa cutreiere strazile. Lucru care s-a intamplat si la noi, parcurile fiind pline ochi de tineri exploratori (si nu prea) chititi sa prinda un Pikachu, Moltres, Zapdos, Articuno sau un Ditto.

Pokemon GO
Pokemoni de muls cineva?

Si sinceri sa fim, nu suntem mirati avand in vedere felul in care jocul te face sa iesi din casa si te cam obliga sa explorezi, un lucru pe care titlurile din ziua de astazi au cam uitat sa o faca. 

Cu toate astea, crescutul si plimbatul de pokemoni este anevoios, ba chiar enervant, existand deja prestatori de servicii in aceasta privinta. Spre exemplu, un tanar se ofera sa iti plimbe pokemonii zilnic in schimbul sumei de zece lei. Altul vinde pokemoni rari pe OLX si lista este cu atat mai hilara, pe masura ce incepi sa enumeri serviciile oferite de vanatorii de pokemoni mercenari.

Dar de departe favoritul nostru este urmatorul: 

„Ofer suport pentru localizarea pokemonilor rari din jocul Pokemon GO!”Pokemon GO

Cine spune ca un joc de mobile nu poate sa iti aduca profit. Totusi, asteptam cu interes ziua in care o sa vedem colectii de pokemoni legendari vandute pe bani frumosi, existand deja o serie de locuri in care astfel de conturi sau animale virtuale se tranzactioneaza. Pokemon GO

Bine, asta nu face decat sa ateste un singur lucru… Nintendo in acest moment au redescoperit gaina cu oua de aur dupa failul masiv care a fost Wii U. Aceste piete gri nu dovedesc decat faptul ca jocul a acaparat si s-a dezvoltat extrem de repede, motiv pentru care acest gen de practici sunt ceva uzual.

[OLX]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button