PC&Consoles

Cine nu are Curse of Osiris pierde accesul la endgame-ul din Destiny 2

Unul dintre cele mai enervante lucruri pentru jucătorii lui Destiny este să li se blocheze accesul la conținut deja cumpărat până când scot din buzunar și mai mulți bani. Curse of Osiris nu se abate de la regulă, eliminând multe dintre activitățile de la nivel înalt ale lui Destiny 2 pentru oricine nu a cumpărat noul expansion.

Curse of Osiris, care s-a lansat marți, mărește limitele la nivelul caracterului și nivelul de Power din Destiny 2. De asemenea, cresc cerințele pentru activitățile endgame pe tot parcursul jocului, cum ar fi raidul și strike-ul Nightfall. În timp ce în varianta clasică a lui Destiny 2, versiunile mai grele, de tip Prestige atât ale raidului, cât și pentru Nightfall îți impuneau să ai un nivel minim de putere de 300, acum va trebui să ai 330 pentru a avea acces.

Problema este că, dacă nu ai Curse of Osiris, ești limitat la 305 Power și nu poți să intri efectiv în acele activități până când nu cumperi expansion-ul. Playlistul de strike-uri Heroic (care a fost lansat împreună cu Curse of Osiris) este, de asemenea, blocat, în ciuda faptului că necesită un nivel de putere de 270.

Vechii jucători ai primului joc ar fi trebuit să se aștepte la asta – la urma urmei, Bungie a făcut o mișcare similară cu Heroic Strike-ul săptămânal atunci când The Dark Below a fost lansat în decembrie 2014. De ani de zile, fanii Destiny au ajuns să se obișnuiască cu ideea că ei vor trebui să cumpere toate expansion-urile jocului pentru a ține pasul. Dar pentru cei care au avut primul contact cu franciza prin intermediul lui Destiny 2, sau pentru jucătorii de pe PC care habar n-aveau despre ce este vorba, blocarea bruscă a conținutului la nivel înalt ar putea fi o surpriză foarte neplăcută pentru oricine nu a vrut să cheltuie 20 de dolari pe Curse lui Osiris. S-ar putea să aveți sentimentul că producătorii tocmai v-au luat înapoi un lucru pe care l-ați cumpărat deja. Știm sentimentul.

Departamentul de PR al celor de la Bungie nu a oferit până acum niciun comentariu oficial despre acest lucru.

Uite totuși ceva și mai interesant, pentru vânătorii de trofee: dacă nu puteți să terminați raid-ul pe dificultatea Prestige sau Nightfall pe Prestige, nu puteți obține unul dintre achievement-urile jocului („The Prestige”). Ceea ce înseamnă că nu puteți obține un trofeu de platină pentru Destiny 2 fără DLC. Nu v-ați așteptat la asta!

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button