MORE

Cinci imagini care demonstreaza ca Fallout 4 este un joc pentru oameni plictisiti

In ciuda titlului usor rautacios, afirmatia este perfect reala, avand in vedere ca pana in momentul de fata am vazut o goraza de giumbuslucuri si traznai realizate in Fallout 4. Demonstrand ca acest titlu este jucat de oameni cu foarte mult timp liber si extrem de plictisiti.

Trebuie doar sa aruncati o privire pe imaginile de mai jos si o sa realizati cata dreptate avem. Daca inainte stateam sa adunam ca bezmeticii arme si mod-uri sau stateam cu orele sa ne strecuram intr-o baza, doar pentru a pune in inventarul unui individ o bomba cu ceas, ca la final sa iesim bine mersi din baza in timp ce saracul bombardat face poc, acum putem face si tot ceea ce am mentionat mai sus si o serie de alte tampenii, precum faptul ca putem construi o cazemata.

Ce se intampla cand pui in mana unui gamer o lume deschisa si „power tools”? Rezultatul se poate vedea mai jos

Un alt gen de om care isi pierde timpul in joc este cautatorul de buguri suspect de ciudate. Cele doua imagini de mai jos, credem noi, ca sunt facute de un asemenea om. Sau de un individ cu extrem de mult noroc. Una din doua. Oricum, rezultatul este demn de premiul Unity pentru fizica stricata. Fallout 4

Se spune ca o mama isi apara puiul, chiar cu pretul vietii. In cazul de mai jos, cred ca este vorba de pretul vietii puiului.

Acest bug l-am numit mai in gluma, mai in serios: „Daca Superman ar stranuta din greseala.”

Iar premiul pentru plictisitul anului, ii revin acestui domn, care a inventat un nou sport numit BasSkeetShoot, in care trebuie sa impusti mingea si sa o bagi intr-un cerc suspendat. Speram sa nu devina un sport popular… Pare periculos.

 

Si ceva de final! Fallout 4

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close