MORE

Chrome ofera suport pentru Windows XP pana la finalul lui 2015

Daca esti un mandru utilizator de Windows XP si folosesti Google Chrome, mai ai timp pana la finalul anului pentru a schimba… sistemul de operare. Asta pentru ca Google Chrome ofera suport pentru Windows XP pana la finalul lui 2015, acestia renuntand sa mai ofere update-uri pentru aceasta platforma dupa finele anului.

Decizia celor de la Google de mai oferi update-uri pana la finalul anului este de inteles, existand foarte multe firme care inca folosesc sistemul de operare al celor de la Microsoft, iar o bresa de securitate in arhitectura Chrome s-ar putea dovedi fatala pentru acestia. Asadar Google au luat in considerare faptul ca este un OS invechit, dar inca folosit pentru ca… ai un PC antic, caz in care XP-ul este o alegere fireasca.

Cu toate ca Google Chrome urma sa renunte la suportul pentru Windows XP incepand cu luna aceasta, se pare ca s-au razgandit, dar fara sa dea o explicatie de ce au facut asta. Putem totusi sa ne bucuram ca se gandesc si la cei care inca ruleaza Windows XP. Este surprinzator ca inca mai sunt firme care ofera suport pentru XP, dupa ce Microsoft au „taiat” orice fel de update pentru end-useri anul trecut. Dar, daca tot doresti sa folosesti XP, exista Opera si Firefox, care vor oferi update-uri pentru XP si dupa 2015. Asta daca nu se razgandesc si ei.

Articole asemanatoare

Back to top button