MORE

Chrome 41 disponibil pentru Android, iar Google nu se opreste aici si aduce si 42 beta

Google a lansat saptamana trecuta un nou update pentru varianta de Android a lui Google Chrome. Având numărul de versiune 41, noul Chrome aduce o serie de funcții noi, cum ar fi abilitatea de a reîmprospăta o pagină printr-un gest de sus în jos al degetului pe ecran, similar cu cel utilizat de aplicațiile de Facebook și Twitter.

Alături de îmbunătățiri pentru navigarea prin interfața sa, Chrome 41 remediază probleme legate de comportamentul taburilor și îmbunătățește timpii de încărcare pentru rezultatele căutărilor. Varianta nouă a lui Chrome este în curs de lansare treptată în toate regiunile, ca un update automat, însă cei care nu doresc să aștepte pot descărca de aici și instala fișierul APK încă de acum.

Dar Google nu se opreste aici: la o saptamana dupa lansarea versiunii stabile 41, scoate „pe piata” si 42 beta pentru Windows, Mac, Linux si Android. Acesta include push notifications si Add to Home Screen promotion in Android, pe langa o serie de tool-uri imbunatatite pentru dezvoltatori.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button