Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Chris Metzen părăsește Blizzard

/
/
/

Dacă sunteți un fan al jocurilor Blizzard, în special cele din seria Warcraft și Diablo, atunci cunoașteți numele Chris Metzen. Omul care pentru 23 de ani a uneltit la producția acestor jocuri anunță că pleacă de la companie.

Metzen a declarat că nu are de gând să pornească un alt studiou sau să lucreze la vreo altă companie, pur și simplu se va pensiona. Pe cât de bizar sună că cineva se poate pensiona la 42 de ani, având în vedere că era Senior Vice President la unul din cele mai profitabile studiouri de jocuri din lume, puteți fi siguri că a făcut ceva economii.

Chris Metzen s-a ocupat la Blizzard de un număr mare de lucruri de-a lungul anilor. A dezvoltat poveștile jocurilor Diablo și Warcraft, a determinat stilul grafic a mai multor jocuri Blizzard, iar vocea sa chiar a fost folosită în numeroase jocuri. El a jucat rolul lui unității Marine din Starcraft, a lui Thrall în toate încarnările sale și a multor alte personaje din World of Warcraft.

Cu ocazia plecării sale, Metzen a scris o scrisoare de adio dedicată comunității și studioului, care poate fi citită pe forumul oficial.

[Battle.net]

 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest

17 Comments

  • Prastia aia de WoW a avut zeci de milioane de playeri si inca are milioane. Si tu daca ai fi leader la Blizz ai investi in WoW pentru ca aduce un venit enorm din jocurile vandute plus subscriptia lunara. Diablo 3 a fost cam petarda de la inceput desi a facut si ala ceva vanzari.

  • Da stiu ca se fac bani grei din wow, dar prea o lungesc cu el, diablo are si el potential dar nu se investeste timp si bani in el, sincer dau 2 lei ca a plecat ala de la ei, oricum nu se tine cont de ceea ce vrea comunitatea.

  • Ai totala dreptate! Ce cu atat WoW? Ar fi trebuit sa nu o mai lungeasca atat dupa Vanilla. Dar ar trebui sa dispara Blizzard ca cele mai mari jocuri ale lor sunt inca din mileniul trecut! Din mileniul trecut, oameni buni! Blizzard, un fel de Rolling Stones dar in gaming!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar