PC&Consoles

Chris Avellone dă semne că ar lucra la un nou Fallout

Din categoria „În sfârșit!”, și-a făcut apariția un semn că următorul joc Fallout ar putea fi în mâini bune, cele ale lui Chris Avellone.

Celebrul designer, responsabil pentru bucăți mari din Fallout 2, New Vegas și pentru alte câteva joculețe ca Planescape Torment, și-a actualizat pagina de Facebook pentru a include imaginea de mai jos pe post de tapet.

Poate că nu pare a fi ceva important, dar momentan Avellone are pe contul său de Twitter ceva similar cu Divinity Original Sin 2, joc la care a lucrat alături de studioul Larian. Nu sunt alte informații despre joc, dacă va fi dezvoltat de către Bethesda la fel ca cel precedent, sau dacă va fi produs de studioul Obisdian, la fel ca New Vegas… poate de această dată cu mai mult de un an și jumătate la dispoziție și cu mai puține țepe.

Desigur, ar putea fi vorba și de altceva. Spre exemplu, un alt joc post-apocaliptic precum Van Buren acela pe care inXile l-a înregistrat acum ceva vreme, și prin coincidență era numele folosit de Fallout 3 în varianta sa de la Black Isle.

De ce este atât de multă vâlvă în jurul seriei în acest moment? Fiindcă a împlinit 20 de ani acum câteva zile.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button