PC&Consoles

Chivalry primeste o continuare magica, Mirage: Arcane Warfare

Chivalry: Medieval Warfare este un joc excelent de lupte corp la corp, care dovedeste pe alocuri ce a dovedit si Mount&Blade, ca majoritatea RPG-urilor AAA au sisteme de lupte groaznice, facute de oameni care considera ca publicul nu este suficient de evoluat cat sa poata aprecia finete.

Dar in loc sa anunte Chivalry 2, studioul Torn Banner anunta ceva diferit: Mirage Arcane Warfare.

Va puteti gandi la Mirage ca la o evolutie a conceptului de baza pe care il avea Chivalry, batalii in arena cu lupte corp la corp, dar si cu un strat aditional, magie.

Abilitati speciale, atacuri magice, posibil chiar artefacte bizare si multe alte lucruri ar trebui sa faca Mirage Arcane Warfare un joc macar la fel de inedit precum a fost predecesorul sau.

Detalii prea multe nu sunt in acest moment, jocul fiind anuntat doar cu jumatate de gura. Dezvaluirea oficiala si detaliata se va face saptamana viitoare, in ziua de 9 martie.

Lichdom: Battlemage a incercat sa abordeze conceptul de vraji intr-o maniera similara, poate nu cu foarte mult succes, dar cel putin cu o serie de idei interesante. Poate Arcane Warfare va aduce propriile idei inedite.

Pana atunci, ce ar fi sa jucati din nou Chivalry pentru a va reacomoda cu el. Avand in vedere de cate ori a fost disponibil la pretul de 1 dolar, cred ca toata lumea de pe planeta interesata de asa ceva l-a cumparat.

[Rock Paper Shotgun]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button