Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Chivalry Medeival Warfare este gratuit în acest moment

/
/
/

Dacă sunteți una din cele trei persoane de pe planetă care încă nu au pus mâna pe Chivalry: Medieval Warfare, atunci aveți ocazia să îl luați gratuit acum de pe Steam.

După ce îl activați pe contul vostru, Chivalry va fi permanent al vostru și îl veți putea juca și rejuca de ori de câte ori doriți până când Steam este consumat de Skynet în 2040. Aveți la dispoziție încă 9 ore pentru a revendica Chivalry pe Steam.

Prin coincidență, tot astăzi a început și beta testul pentru continuarea sa, Mirage: Arcane Warfare. Jocul acesta nu este gratuit, va trebui să îl cumpărați pentru cam 28 de euro în cazul în care vreți să aveți acces la beta test și la varianta sa finală.

În cazul în care nu știți despre ce este vorba, Medieval Warfare este un joc de lupte corp la corp, cu ocazionale arcuri, foarte bine realizat. Continuarea sa merge pe aceeași idee, dar în locul realismului medieval optează pentru magie și misticism.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar