GamingRSS PaginaDeMedia

Chivalry 2 va introduce o sesiune open beta săptămâna viitoare

Dacă ești ca mine și te amuzi copios jucând Chivalry sau echivalentul „pentru oameni mari” al acestuia, Mordhau, atunci sigur ai stat cu ochii pe net sau ți-ai adăugat în wishlist Chivalry 2. Sequel-ul celor de la Torn Banner Studios vrea să îmbunătățească foarte multe elemente din primul joc, rezolvând totodată mai multe probleme legate de gameplay. Chiar dacă s-ar fi putut și mai bine, Chivalry a fost unul din cele mai populare titluri multiplayer acum moși-strămoși, în 2010, iar acum studioul vrea să revină în joc, hotărât să dovedească faptul că For Honor, Mount & Blade II: Bannerlord și Mordhau și-au găsit nașul.

Sesiunea open beta pentru Chivalry 2 va fi disponibilă începând de săptămâna viitoare. Aceasta se va desfășura între 27 mai și 1 iunie, ca mai apoi jocul să fie live pe 8 iunie pentru PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 și PS5. Din păcate pentru unii, inclusiv pentru mine, versiunea pentru PC a jocului va sosi ca un exclusive pentru Epic Games Store, menținând azil politic pe platformă pentru o perioadă nedeterminată. Mai știți când Dmitri Glukhovsky, autorul trilogiei Metro, și-a exprimat public nemulțumirea la auzul veștii că Metro Exodus va fi pentru început disponibil doar pe Epic? Well, cam așa stau lucrurile în cazul lui Chivalry 2.

Chivalry 2 și Sfântul Graal

Pe lângă ajustările gameplay-ului, Chivalry 2 va fi cross-platform și va extinde numărul de cavaleri care se pot asedia unii pe alții mai ceva ca în Monty Python. Astfel, sărim de la 32 la 64 de playeri pe o hartă. Mie începe să-mi miroasă a Battlefield, fapt care îmi amintește că vreau să căsăpesc jupâni în moduri ceva mai puțin… Cavalerești, dar pe Mordhau.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button