MORE

Chipul Apple A8X surprins in poze inainte de lansare!

Apple iPad Air 2 va anuntat Joia aceasta, dar zvonurile de pe internet tot nu se opresc. Astazi a aparut o serie de poze interesante, si in aceste poze se pot vedea componentele lui iPad Air 2, printre care si procesorul acestuia!

Pe langa aceste piese, au mai aparut si poze in care se observa componentele audio sau butonul de Home cu Touch ID. Chipul A8X este asemanator cu A5X sau A6X, dar va veni cu cateva imbunatatiri precum un comsun mai mic de curent si un GPU ceva mai performant. Ecranul va avea o rezolutie mai mare, adica va fi un Retina HD Dislay, iar sistemul de operare va fi iOS 8.

O rezolutie posibila a ecranului ar fi de 2048 x 1536 pixeli. Memoria RAM a fost si ea marita pana la 2GB, lucru care permite un multitasking intensiv. Tableta ar putea veni in trei variante de stocare: 32GB, 64GB si 128GB. Grosimea tabletei va fi cel mai probabil de 7.5mm; in partea frontala va avea o camera cu rezolutie 720p, si senzor Touch ID in butonul home. Dar sa avem rabdare pana Joi, cand vom avea nu zvonuri, ci certitudini.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button