Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Chipset-ul Intel Skylake Z170, dezvaluit!

/
/
/
/
image

Noile procesoare bazate pe Skylake au nevoie si de un nou socket si evident de un nou chipset. LGA 1151 este noul socket pentru viitoarele procesoare, si acesta are cu doar un pin mai mult decat LGA 1150.

Chipset-ul va suporta atat DDR3 cat si DDR4, dar producatorii de placi de baza trebuie sa se hotarasca pe care din ele sa se axeze, pentru ca ramii nu sunt suportati simultan pe aceeasi placa de baza. Procesoarele cu multiplicatorul deblocat or sa fie doar in seria Broadwell, si cel putin pentru un moment nu o sa avem pe piata procesoare capabile de overclocking „adevarat” in seria Skylake. Chipset-ul se va numi Z170, va suporta memorii in dual channel, cu pana la patru sloturi. De asemena va suporta sase porturi SATA 3 si 14 USB, dintre care 10 porturi USB 3.0 si 4 USB 2.0, dar din pacate nu vom avea suport pentru USB 3.1.

Skylake nu este o mare evolutie in acest domeniu, din pacate, dar sa speram ca AMD pregateste ceva specataculos odata cu aparitia lui Zen.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar