Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Chinezii de la ZTE au creat un telefon cu recunoastere biometrica

/
/
/
/
image
img

„Cate bordeie, atatea obiceie” zice un proverb, iar cei de la ZTE stiu prea bine ce inseamna acest lucru. Chinezii si-au vazut visul cu ochii atunci cand au realizat ca pot crea un telefon cu Retina Recognition. Compania de telecomunicatii a prezentat la Mobile World Congress noul sau smartphone, Grand S3 cu Android, care are incorporata o functie denumita „Sky Eye”, capabila sa-ti deblocheze ecranul printr-o simpla scanare a retinei. Acest tip de autentificare biometrica se numeste „Eyeprint ID” si este o tehnologie dezvoltata de EyeVerify.

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru inregistrarea retinei, daca te vei hotari sa-ti cumperi acest telefon al carui pret de pornire e de 500 de dolari, este sa apesi butonul de power si sa initiezi comanda de autentificare retinala. Apoi vei urmari timp de opt secunde o dunga verde care se misca pe ecran. In tot acest timp, camera frontala a telefonului va monitoriza vasele de sange de pe partea alba a globului ocular si va crea un ID securizat. O singura data ai de trecut prin aceasta procedura, ZTE precizand ca ulterior acestei dati scanarea va fi mult mai rapida.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar