MORE

XBOX One, in pragul unui pact istoric

China este o piata enorma si intr-o crestere continua. Potentialul sau urias este o tentatie pentru orice vanzator de dispozitive si o piata de dorit in ciuda numeroaselor reguli, restrictii si impedimente de natura…nu neaparat comerciala. Microsoft a decis sa-si asume toate aceste riscuri si…a castigat.

China va primi Xbox One in Septembrie. O declaratie pe care nu o credeam posibila in urma cu doar an de zile. Politica Guvernului Chinez cand vine vorba de jocuri si console „capitaliste” este destul de stricta: pana si consolele de la Nintendo, adresate familiei, sunt interzise. Totusi vremurile se schimba, iar luna Septembrie marcheaza un eveniment istoric, atat pentru Microsoft, dar si pentru gamerii chinezi. Schimbarea vine in urma partenerierii dintre Microsoft si compania BesTV, permitand astfel consolelor produse de americani sa isi faca loc pe piata.

Daca nu se mai intampla nimic pana in Septembrie, rezultatul ar putea fi un profit serios pentru Xbox, care nu o duce prea bine in batalia pentru piata in acest moment. Dar atentie, consola se poate vinde pe teritoriul Chinei, dar jocurile trebuiesc aprobate de catre Ministerul Culturii din aceasta tara, asta insemnand ca anumite titluri nu isi vor face loc in China. Aaaa…de exemplu Battlefield 4.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button