GamingPC&ConsolesȘtiri IT

China interzice Twitch

Twitch a dat de un mic hop zilele acestea din cauza Chinei, o națiune celebră pentru decizii abrupte cu efecte negative asupra industriei jocurilor.

Serviciul de video streaming pentru jocuri și… alte lucruri, se bucuraseră recent de ceva succes în China mulțumită emisiei evenimentului 2018 Asia Games. Atât de multă popularitate încât autoritățile au decis că poate ar fi o idee mai bună dacă serviciul n-ar mai fi disponibil pe teritoriul țării.

Twitch a fost blocat, site-ul fiind inaccesibil, iar aplicația de mobil fiind îndepărtată de pe App Store. Nu s-au oferit informații clar despre interzicerea sa, și foarte probabil nu vor fi, din moment ce China nu prea are tendința să dea explicații.

Această decizie probabil nu va avea vreun impact imediat asupra serviciului Twitch, chiar dacă valoarea companiei Amazon (care a cumpărat Twitch acum câțiva ani) a crescut simțitor de când se loviseră de pragul de o mie de miliarde la începutul lunii. Totuși, pe termen lung, faptul că nu are acces al un public potențial mai mare ca SUA și Europa la un loc cu siguranță nu va fi pe placul conducerii, iar pentru a putea genera venit cât să compenseze pentru creșterea limitată, ar putea fi implementate ceva schimbări în următorii ani.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button