Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Chiar si dupa un an de la Sony Hack, compania inca mai plateste daune

/
/
/

Nici bine nu a trecut anul de la mediatizatul Sony Hack si replicile seismului se resimt inca in sanul companiei, Sony fiind obligata recent sa plateasca daune celor afectati de atacul asupra serverelor Sony de catre grupul auto-intitulat GOP, sau mai simplu Guardians of Peace, efectele hack-ului in sine avand in impact puternic asupra imaginii companiei.

Problemele companiei au inceput la scurt timp dupa ce grupul de hackeri au facut publice o serie de informatii sensibile, mailuri, adrese, coduri de securitate, email-uri si parole, fosti angajati actionand in judecata compania, acuzand Sony astfel ca nu au intreprins pasi necesari pentru a proteja angajatii.

Dupa o serie de audieri, luni, fostii angajati si Sony au ajuns la o intelegere. Conform unui document oficial, acei angajati si SONY au ajuns la un acord. Intelegerea de milioane de dolari va include si un fond de rambusari, pentru victimele care fac parte din proces si au avut cheltuieli pentru a se proteja impotriva furtului de identitate in urma hack-ului in limita a 1000 de dolari.

Sony urmeaza sa plateasca si 10.000 de dolari celor carora le-a fost furta identitatea, cumulul general ajungand undeva la 2.5 milioane de dolari. Dar aceste sume nu se vor plati atata timp cat o curte nu le valideaza, asa ca o sa mai dureze inca putin pana cand pagubutii isi vor primi sumele fabuloase.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar