GamingRSS PaginaDeMedia

Cheile de Valorant Beta se vand cu 200$, iar cumparatorii sunt banati

Daca esti catusi de putin interesat de gaming-ul pe PC, probabil ai auzit de Valorant. Copilul nelegitim rezultat dupa o noapte de amor dintre CS:GO si Overwatch, dezvoltat de Riot Games. Jocul a devenit o senzatie pe Twitch, iar producatorul ofera chei de acces la Closed Beta prin intermediul platformei. Desigur, odata cu lucrurile gratis, au aparut si oportunistii.

Cautam activ vanzatorii de conturi beta. Daca vei cumpara un cont pentru acces la Valorant, te rugam sa tii cont de faptul ca acesta ar putea fi banat inainte de lansare!

Acesta este un paragraf extras dintr-o postare de pe site-ul jocului. Prin intermediul Twitter, cei de la Riot Games au declarat ca deja au inceput sa ia masuri si sa baneze o multime de jucatori din acest motiv.

Daca intrii pe eBay si cauti „Valorant” vei vedea o multime de conturi de vanzare, preturile atingand cateva sute de dolari. Cheile pentru acces beta in joc se ofera celor care vizioneaza stream-uri pe Twitch, dar odata cu asta au aparut si viewbots. Riot Games au tinut insa sa isi asigure fanii ca atat ei, cat si Twitch au sisteme care fac diferenta dintre oameni si astfel de boti. In acest fel, cheile pentru Valorant Beta vor ajunge doar la oameni care se uita activ la stream-uri, asa cum ar trebui.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button