PC&Consoles

Cheat-urile sunt o unealta care ne invata sa fim criminali cybernetici

Cum? Nu stiai? Daca esti gamer si intamplator folosesti un cheat sau un mod ai toate sansele sa ajungi un hacker care sparge banci si suge banii din contul de economii ai bunicii. Mai mult, poate ajungi sa te dai un print de Egypt!

Hai sa ghicim impreuna care este tara care a dat acest raport! Sa fie oare Suedia? Nu chiar, nu are cote de gen destule. Sa fie Germania? Nu … pentru ca nu are destui imigranti. Sa fie Franta? Nu, pentru ca nu vorbesc croisant. In concluzie… ANGLIA!

Tara al carui NCA National Crime Agency a concluzionat ca tool-urile gratuite de pe internet de hacking si moding sunt o poarta catre criminalitate cibernetica pentru copii, acestia fiind invatati de mici ca exista metode usoare prin care obtin ceea ce vor. Cel putin acesta este rationamentul ochiului de fier.

Intreg studiul se bazeaza pe conversatiile pe care reprezentatii NCA le-au avut cu tineri care au faptuit crime digitale sau hackeri. Concluzionand din aceasta discutie faptul ca pustii s-au apucat de crime online pentru ca au fost motivati de un simt de a „termina neaparat” o actiune si evident nevoia de a-si dovedii calitatile online de hacker. Adica ce face toata lumea si la plaja cand ridica un castel de nisip?

Totusi, de la mod-uri si cheat-uri, pana la tutoriale pentru RAT sau Troian online e drum lung, fiind cel mai probabil un grup de indivizi care inca nu intelege cum functioneaza internetul sau societatea tanara. Dar hai sa vedem impreuna ce au avut de spus ilustrele capete pline de staniol despre gaming.

[CNBC]

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Cheat-urile sun o unealta care ne invata sa fim criminali cybernetici - Pro Team Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button