Știri IT

Finalele Champions League si Europa League vor fi transmise in direct pe Youtube

Aceasta transmisiune gratuita a Finalelor Champions League si Europa League pe Youtube este de parte una dintre cele mai importante miscari pe care sportul rege (cel putin la noi in Europa) a facut-o de ceva timp. Nu numai ca scoate din ecuatie televiziunile, dar pune in prim plan unul dintre cele mai importante site-uri din lune, in materie de streaming, in topul preferintelor microbistilor din intreaga lume.

BT Sport, compania care detine licenta si drepturile de difuzare pentru Champions League si Europa League, va transmite concomitent finalele pentru cele doua campionate atat pe Youtube, cat si pe media traditionala, adica televiziuni, ceea ce face evenimentul cu atat mai important, dar si istoric. 

Conform orarului, Liverpool se va infrunta cu Sevilia, campioni actuali in Europa League pe 18 mai, urmand ca pe 28 mai sa se mai poata urmari finala Europa League dintre Real Madrid si Atletico Madrid gratuit pe Youtube. Iar vestile bune nu se opresc aici. BT Sport a anuntat ca in urma deal-ului incheiat, acestia vor arata cel putin un meci online pentru fiecare echipa britanica, gratuit, pentru fiecare sezon in parte.

Este prea devreme sa oferim un pronostic, dar miroase a cartea de istorie aici, avand in vedere ca din ce in ce mai multe sporturi doresc un loc pe Youtube, dovada si popularitatea site-ului. Cine stie, poate cativa ani, urmasi nostri vor invata la scoala cum a inceput sfarsitul televiziunii… cu o transmisiune pe … Youtube!

[BBC]

 

 

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button