STIRI IT

Ceva e putred la telefonul de 3 euro

Zilele trecute va informam de existenta in telefon din India care costa putin peste 3 euro. Nu la o promotie de la vreo companie de telecomunicatii, ci vandut direct de producator. Recent s-au ivit primele imagini cu produsul efectiv, iar lucrurile sunt cam… bizare.

In primul rand, telefonul nu prea mai arata asa cum arata in reclama. Comparati doar cele doua imagini pentru a observa diferenta destul de mare.

freedom 251

freedom 251 new

Telefonul cel de-al doilea este evident ceva  mai putin elegant, si ar avea sen sa fie, din moment ce costa aproape nimic. De ce compania Ringing Bells a decis sa minta despre aspectul telefonului ar parea initial cam neclar… pana cand modelele de testare au inceput sa isi faca aparitia.

Acestea arata cam asa:

2016-02-19_14-38-18-980x730

Primul lucru pe care il observati probabil este prezenta mai multor sigle de pe iOS pentru un telefon Android. Dar asta nu este parea cea mai interesanta.

Acea pasta alba de deasupra ecranului acopera o sigla, cea a companiei Adcom:

witeout2-980x654

Iar telefonul in sine este un Adcom Ikon 4, produs in china si vandut la pretul de 54 de dolari.

Si atunci, cum poate Ringing Bells sa vanda telefonul la 3 euro si sa se laude ca este asamblat in India? Nu prea se stie, din moment ce Adcom, compania care a produs telefonul, nu stie sa aiba vreun fel de parteneriat cu Ringing Bells sau vreo legatura cu telefonul Freedom 251.

Compania Ringing Bells a declarat ca variantele trimise pana acum sunt de preview, de parca asta ar explica cumva de ce sunt alte telefoane.

[Ars Technica]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

3 Comments

  1. Salut. Procedează asa ca sunt complet neseriosi. Chiar daca e un preview, tot nu arata ca cel dinainte. In reclama e un super telefon, in realitate e o pocnitoare. Aduce mai mult a… pacaleala ( scam ). Îmi aduce aminte de Eboda Storm , in reclama e ok, in realitate e opusul. 😃

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close