Tech&ITPCRSS PaginaDeMedia

CES 2021 – MSI lansează cel mai frumos laptop pe care l-am văzut

Un alt producător major care a fost prezent la CES 2021 este MSI. Acesta și-a numit evenimentul MSIology și printre numeroasele modele de laptopuri prezentate, avem și Tiamat. În mitologia babiloniană după care este inspirat brandul, aceasta este zeitatea divină; mama dragon a tututor zeilor. Așadar, bijuteria pe care compania a prezentat-o în cadrul evenimentului de lansare este laptopul de gaming GE76 Raider Dragon Edition Tiamat.

MSI GE76 Raider Dragon Edition Tiamat – Cel mai laptop dintre toate!

Evenimentul MSI a fost deschis cu o mică lecție de istorie a brandului. Spiritul Dragonului a fost mereu nucleul mărcii și pentru a sărbători asta, producătorul a lansat o ediție limitată inspirată de dragonul Tiamat. Acesta a poposit pe seria de laptopuri GE76 Raider care a primit un facelift major și o carcasă gravată cu un aspect impresionant. Și nu, ăsta nu este un text de PR primit de la agenție, ci părerea mea. O simt în tot corpul pe măsură ce mă uit spre rinichi și ei la mine cu ochii mari și lăcrimând, rugându-mă să nu fiu nebun și să-i vând pentru un laptop.

MSI CES 2021

Oricum, revenind la MSI GE76 Raider Dragon Edition Tiamat, avem tot ce se poate mai bun de la producător într-un singur produs. Un design exclusivist, dotări de ultimă generație și cel mai puternic hardware de pe piață. Asta include și noua placă video NVIDIA GeForce RTX 3080 Mobile acompaniată de un procesor Intel Core i9 și Wi-Fi 6E. Pe partea de răcire avem parte de MSI Cooler Boost 5 format din șase conducte și două ventilatoare care conduc aerul prin laptop.

Pe scurt, cel mai bun dar și cel mai scump laptop de la MSI care va fi disponibil în cantinate limitată și sunt sigur că va deveni un obiect collectible pentru pasionații de IT. Și la fel de sigur sunt și de faptul că se va vinde repede, așa că dacă e vreun interesat printre voi, ochii pe stocuri.

Laptopuri sub toate formele pentru toate nevoile utilizatorilor

MSI are un repertoriu bogat când vine vorba de laptopuri și catalogul acestora include modele potrivite pentru tot felul de oameni. Spre exemplu, ai GS66 Stealth care este un laptop business la exterior, dar cu hardware de gaming la interior. În acest fel îl poți lua și la birou, dar te poți bucura de cele mai noi jocuri acasă după program. Aceste modele vor fi dotate cu plăci video din seria RTX 3000 Mobile de la NVIDIA și vor beneficia de toate bunătățile software ale taberei verzi: Ray-Tracing, DLSS 2.0 și suita de programe menite să-ți îmbunătățească experiența de joc. Iar totul va fi afișat pe ecranul cu panou IPS la 300Hz.

Tot în sfera laptopurilor de gaming regăsim MSI Stealth 15M și GF75/GF65 Thin. Primul dintre cele trei se laudă ca fiind cel mai subțire laptop de gaming de 15″ din lume, cu o grosime de numai 16.15mm și o greutate de 1.7kg. Vine dotat cu procesoare Intel H 11th Gen și placă video RTX 3000 Mobile. Celelalte două modele, adică GF75 și GF65 Thin sunt soluțiile producătorului pentru gamerul clasic pe laptop. Procesoare puternice, plăci video de ultimă generație și un aspect atrăgător cu linii de design agresive.

Iar pentru cei care vor un laptop pe care să lucreze, MSI oferă câteva soluții: Creator 15 și GP66/GP76 Leopard. Cel mai interesant dintre acestea mi se pare Creator 15 care oferă un display 4K True Pixel cu acoperire 100% a gamutului AdobeRGB și calibrare din fabrică. La fel ca celelalte modele ale producătorului, vine dotat cu placă video RTX 3000 Mobile și cele mai puternice procesoare. Însă este special grație ecranului touchscreen și a construcției gândite pentru mobilitate. GP66 și GP76 Leopard se potrivesc mai bine pentru cineva care vrea un laptop allrounder. Vin cu un sașiu care nu iese în evidență cu nimic, însă este bun pentru orice situație. Nu foarte portabil, nu foarte subțire, dar cu o configurație puternică și răcire pe măsură.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button