TECHRSS PaginaDeMediaTech&IT

CES 2021 – evenimentul se va organiza exclusiv in mediul online

Datorita pandemiei provocate de COVID-19, evenimentul important CES este anulat si transferat in mediu online. Asociatia Tehnologiei Consumatorului a anulat organizarea fizica a evenimentului CES 2021, in schimb evenimentul a fost mutat in spatiul digital. Asociatia a mentionat ca siguranta participantilor se afla pe primul loc, nedorind sa-si asume vreun risc epidemiologic.

Este aproape imposibil sa aduni aproape 200.000 de participanti in Las Vegas in luna ianuarie, in timp ce virusul este in o amenintare, a declarat superiorul CTA, Gary Shapiro. Organizatia a fost angajata intr-un eveniment fizic inca din iunie, inainte de izbucnirea cazurilor COVID-19 in unele parti din SUA. Intre timp chiar daca s-ar descoperi un vaccin, cel mai probabil nu va fi disponibil la scara larga in timp util.

Cum va fi mai exact CES in 2021?

Organizatorul CTA nu a prezentat modul in care va functiona organizare CES-ului in mediul online. Cel mai probabil vom vedea prezentari difuzate live a anumitor produse finalizate la timp. Nu vom mai avea parte de demostratii live, prezentari de prototipuri sau alte dispozitive de lansare prealabila.

Speram ca totul sa isi revina la normal cat mai curand si poate vom avea parte de un eveniment CES organizat conventional in anul 2022. Cel mai probabil CTA pregateste un eveniment grandios dupa urmatorul an.

Alexandru Baciu

Salutare, numele meu este Alexandru si de mic copil am fost pasionat de hardware, gaming si tehnologie. Ador foarte mult sa testez tot felul de gadget-uri interesante cu scopul de-a impartasi informatia cu cei din jur. In prezent studiez informatica, ma joc tot felul de jocuri faine si redactez diverse review-uri; despre asta este vorba!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button