TECHPCȘtiri IT

CES 2020: Acer a prezentat un monitor OLED masiv

Pentru cei cu birouri imense

CES 2020 ne aduce numeroase surprize. Unele bune, unele rele, unele ce ne fac să ne uităm la monitoarele noastre TN de 21.5 inch și să ne întrebăm dacă nu cumva industria își bate joc de noi.

Acer a prezentat la eveniment Predator CG552K. propria sa idee de monitor foarte foarte mare. Nu este un BFGD marca Nvidia, ci o creație proprie, ce vine cu compatibilitate de VRR atât prin DisplayPort cât și prin HDMI, ceea ce înseamnă că va funcționa FreeSync pe el.

Monitorul se remarcă prin faptul că are 55 de inch, nu tocmai cât un BFGD, dar funcționează tot la 120Hz și are un avantaj mare față de majoritatea BFGD-urilor. Este un ecran OLED. Nu are nevoie de zone de dimming local, pentru că fiecare pixel poate fi stins pentru a reda o culoare neagră completă. Cu toate acestea, are ca standard suport pentru doar DisplayHDR 400. Rezoluția maximă suportată este 4K și promite să ofere un timp de răspuns de 0.5 milisecunde.

Prețul pentru această minunăție este de 3000 de dolari, iar lansarea sa va avea loc abia în toamna anului acesta, din moment ce panourile de acest tip nu se găsesc tocmai pe fiecare drum. Acer Predator CG552K sună foarte promițător în descrierea sa, chiar dacă prețul îl face să sune foarte înspăimântător.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button